• darkblurbg

Veilige opslagplaats

Op zoek naar een veilige opslagplaats voor uw eigendommen? Wij bieden..

 Zeer scherpe prijzen
Alle opslagruimtes zijn 24 uur per dag beveiligd
Opslagruimte is dagelijks te betreden van 06:00 uur tot 23:00
U krijgt een gratis slot en betaalt geen administratie kosten
Gratis gebruik van onze verhuisbus
Verhuizen van een kleinere naar een grotere ruimte, of andersom, kan altijd en kost niks!

Opslagruimtes in Zaandam zijn op afspraak te bezichtigen.


Prijzenoverzicht

Hier onder treft u een prijsoverzicht van enkele formaten opslagruimte bij Houter Mini Opslag.

Nu met 20% korting op de tweede verdieping!

Opslag ruimte Normaal Met 20% korting
1 m3 (verwarmd en beveiligd) €10,- per maand €8,- per maand
2 m3 (verwarmd en beveiligd) €20,- per maand €16,- per maand
4,70 m3 (verwarmd en beveiligd) €47,- per maand €37,60- per maand
8,60 m3 (verwarmd en beveiligd) €86,- per maand €68,80 per maand
14,4 m3 (verwarmd en beveiligd) €144,- per maand €115,20 per maand
18,7 m3 (verwarmd en beveiligd) €160,- per maand €128,- per maand
30 m3 (verwarmd en beveiligd) €250,- per maand Niet op de verdieping aanwezig

Opslagruimte huren nabij Zaandam 

Bent u opzoek naar een veilige opslagruimte in de buurt van Zaandam? Dan bent u bij Houter mini opslag aan het juiste adres. Of het nou gaat om eventuele ruimteproblemen of om een tijdelijke verhuizing, u kunt bij ons tegen zeer scherpe prijzen een opslagruimte op maat huren. De opslagboxen zijn droog, schoon en worden heel goed beveiligd. Om in het pand te komen heeft u een persoonlijke pincode nodig, vervolgens sluit u uw gehuurde opslagruimte af met het geleverde slot waarvan alleen u een sleutel heeft. Bovendien is er 24 uur cameratoezicht.

Wij voorzien al meer dan 10 jaar bewoners van regio Zaandam en omstreken van een veilige ruimte om hun spullen in op te slaan. Met een grote variatie aan opslagruimtes hebben wij de juiste box op maat voor elk budget. 

 

 

Opslagruimtes optimaal beveiligd 

U kunt met een gerust hart uw spullen achterlaten in één van onze vele opslagruimtes. U heeft de keuze uit boxen in verschillende formaten met diverse prijzen, waarbij een snelle en uitmuntende service wordt geboden. Hierboven kunt u een overzicht vinden met de verschillende formaten opslagruimtes met de bijbehorende prijzen. Voor verdere vragen helpen wij u graag verder.  

Een opslagruimte is snel geregeld en wij zorgen ervoor dat de overeenkomst direct ter plaatse wordt afgehandeld. Hierbij worden geen administratiekosten gerekend. Na het regelen van de overeenkomst krijgt u een slot voor de box en een persoonlijke toegangscode om het pand binnen te komen. Elk slot wordt geregistreerd, waardoor de veiligheid van uw spullen wordt gegarandeerd. Hiernaast is het pand uitermate goed beveiligd met 24 uur cameratoezicht. De opslagruimtes zijn dagelijks te betreden van 06:00 tot 23:00 uur. Om 23:00 uur wordt ons alarmsysteem geactiveerd. Dit systeem zorgt ervoor dat uw spullen ook zonder dat er iemand fysiek aanwezig is veilig zijn. 

 

 

Verschillende opslagmogelijkheden 

Onze opslagruimtes kunnen worden gebruikt voor diverse doeleinden. Ten eerste voor zakelijk gebruik, denk hierbij aan overbodige kantoorartikelen, webshopopslag of overbodige voorraden waarvoor u op dit moment zelf geen ruimte heeft. Voor particulier gebruik kunt u denken aan inboedelopslag, hobbyspullen of omdat u wat spullen thuis gewoonweg niet kwijt kunt. Onze boxen zijn van hoge kwaliteit en wij garanderen u dat uw spullen veilig en droog bij ons zijn opgeslagen. 

Heeft u geen auto of bus tot u beschikking om de spullen te vervoeren? Zijn de spullen te groot voor in uw auto of bus? U kunt als extra gratis service gebruik maken van onze verhuiswagen. 

 

Opslagruimte huren Zaandam: waarom kiezen voor Houter mini opslag? 

Als u uw spullen wilt opslaan in regio Zaandam, is het huren van een opslagruimte bij Houter mini opslag de ideale oplossing. U kunt de huurovereenkomst maandelijks opzeggen of tussentijds aanpassen, zodat u niet vastzit aan een lange termijnverplichting. Bovendien is Houter mini opslag al meer dan 10 jaar de meest betrouwbare opslagdienstverlener in de regio. Wij staan bekend om de hoge kwaliteit van de service en het maatwerk dat wij bieden. Houter mini opslag zorgt snel en efficiënt voor het opslaan van uw spullen. Het huren van een opslagruimte bij Houter mini opslag is eenvoudig en snel te regelen. Vraag eenvoudig een offerte aan.

Direct een offerte